СНС: Дружина из ДС би опет да пљачка Београд 

БЕОГРАД: Српска напредна странка саопштила је данас да је Демократска странка започела грчевиту борбу за функције и фотеље, јер су им се "Изгледа банковни рачуни испразнили, па би опет да пљачкају Београд".
SNS
Фото: Dnevnik.rs

СНС је у саопштењу каже да је "лоповско тајкунска дружина из ДС, предвођена Ђиласом, Шапићем и Шутановцем започела грчевиту борбу за функцију и фотељу" и да би удружени "са Јанковићем и Јеремићем да демонтирају и демолирају Београд и Београђане".

У СНС оцењују да је очигледно им је било мало намештених тендера, преплаћених маркетиншких услуга и астрономских рачуна за мобилне телефоне, па би да наставе заједничким снагама да пљачкају грађане и да хоће "да праве тајкунске комбинације за нове Пазл градове, реплике Теразија, подземне контејнере и да још једном Београд доведу до ивице амбиса".

Како наводе Ђилас, Шапић и Шутановац су оставили дуг од 1,2 милијарде евра, а који је одговорна власт предвођена СНС преполовила те да је тај "тројац" остао дужан трудницама, породиљама и социјално угроженим категоријама, а Српска напредна странка је та дуговања исплатила. 

"Док Ђилас, Шапић, Шутановац, Јанковић и Јеремић, у недостатку било каквог програма и идеје, нуде мржњу и лажи грађанима, СНС Београд гради и развија. Београд је данас град пун кранова, са 1.111 активних градилишта, са више од 200 сређених фасада, град у коме се стопа незапослености смањује, а инфраструктура града унапређује" саопштила је Српска напредна странка.

ДС је раније данас саопштио да ће на београдске изборе наступити са кандидатом за градоначелника из својих редова, да остаје отворена за сарадњу са свим организацијама и појединцима који, наводе, верују да Београд поново може да буде град будућности те да је за то неопходно сменити "најлошију власт модерној историји Београда". 

EUR/RSD 117.1420
Најновије вести