СНС: ДС треба поновити исту ствар више пута да би схватили

НОВИ САД: Данашње саопштење Градског одбора ДС у Новом Саду представља још један неуспео покушај да се прикаже тобожњи раскол у СНС због наводног незадовољства предлогом председника Александра Вучића да Ана Брнабић буде мандатар за састав нове Владе Србије, саопштио је новосадски СНС.
vucevic1, grad novi sad
Фото: Град Нови Сад

"Пошто демократама очигледно више пута треба поновити једну те исту ствар да би је схватили, Градски одбор Српске напредне странке у Новом Саду други пут у последња три дана саопштава да Ана Брнабић има пуну подршку целокупног чланства Српске напредне странке у Новом Саду на челу са градоначелником Милошем Вучевићем", каже се у саопштењу.

Наводи се да одлагање седнице Скупштине града за неколико дана и жеља одборника СНС и коалиционих странака да гледају телевизијски пренос инаугурације председника Вучића, не представља бахатост, већ напротив, жељу представника грађана да пропрате овај историјски догађај који се дешава једном у пет година. 

Демократе по навици у саопштењу изражавају лажну забринутост за решавање проблема који ће се наћи на дневном реду Скупштине града, навео је СНС, истичући да одлагање седнице за неколико дана никако не може да угрози функционисање града и његових предузећа и институција.

"Напротив, седница ће још квалитетније бити припремљена, а то се посебно односи на предлог ребаланса буџета. По мишљењу СНС, демократама се жури да отаљају још једну седницу Скупштине града, не износећи ниједан предлог који би допринео побољшању квалитета живота Новосађана, због тога што им се жури на годишње одморе", каже се у саопштењу.

EUR/RSD 117.1527
Најновије вести