СНС КиМ: Људи као Стефановић не заслужују поверење СНС

БЕОГРАД: Општински одбори Српске напредне странке Косова и Метохије једногласно су одлучили да се од руководећих органа странке захтева хитна смена Небојше Стефановића са свих страначких и државних функција и тиме пошаље јасна порука да је сваки члан СНС одговоран за свој рад.
sns logo, SNS
Фото: СНС

Смена преседника београдског одбора СНС, министра одбране и потпредседника владе Небоше Стефановића показаће и да нико нема права да, како се наводи у саопштењу, "непочинствима" угрожава углед који СНС има захваљујући марљивом, одговорном и посвећеном раду председника Александра Вучића.

"Снага Српске напредне странке лежи у снази председника Александра Вучић, а угрожавање његове безбедности и чланова његове породице мора да буде приоритет у раду свих безбедносних инстутуција у складу са законима наше земље", наводе се у саопштењу.

Општински одбори СНС са КиМ, након седнице у недељу, оцењују да неспремност појединаца из редова њихове странке да стану у одбрану правде и истине, али и да учине све да заштите председника Србије, говоре у прилог чињеници да ти људи не заслужују поверење чланова Српске напредне странке.

Многи одбори СНС широм Србије поднели су исти захтев, а одбори у београдским општинама Стари Град, Врачар и Вождовац смену целог градског одбора на челу са Стефановићем.

EUR/RSD 117.1643
Најновије вести