СНС неће дозволити да ико вуче Нови Сад са собом у пропаст

НОВИ САД: Жалосна је чињеница да један део опозиције свакодневно путем саопштења изражава јасну жељу за повратком Новог Сада у време после петог октобра 2000. у један од најцрњих периода у историји нашег града и државе, наводи се у саопштењу Градског одбора СНС Нови Сад.
sns logo, SNS
Фото: СНС

Разлог је, како се наводи, врло јасан – петооктобарски клептомани већ девет година нису у прилици да краду новац грађана, па их је ухватила нервоза пре избора који се приближавају, док подршке грађана нема ни на видику.

Данашње саопштење Градског одбора Демократске странке то и потврђује. Некада им је сметао бехатон, а сада српски гранит, надалеко познат у свету. Српска напредна странка пројектом уређења Позоришног трга има намеру да после дугог низа година каљуге и безброј сломљених руку и ногу по центру града, најрепрезентативнији део Новог Сада уреди онако како доликује граду са тако богатом историјом на коју смо, ра разлику од њих, веома поносни. Ако су демократе мислиле да ћемо чекати да се они опораве од вишегодишњих изборних бродолома, па да тек онда почнемо да решавамо питање које тишти све Новосађане, а посебно особе са инвалидитетом и родитеље малишана, грдно су се преварили. Њихова жеља за заустављањем развоја Новог Сада је, у најмању руку себична и болесна. Зато су већ три пута узастопно, а надамо се да ће ускоро и четврти, Новосађани убедљиво указивали поверење Српској напредној странци на челу са градоначелником Милошем Вучевићем, поручују новосадски напредњаци.

Како додају, „грађани Новог Сада желе да живе у модерном граду, потребни су им нови мостови, болнице, домови здравља, школе,вртићи, уређено приобаље, спортски терени, зелене површине, системи за наводњавање, реконструисано подрграђе у Петроварадину“.

Потребан им је град у који се људи досељавају или га посећују, а не беже из њега. Српска напредна странка им је велики део тога омогућила, док је много пројеката је у току. За разлику од жуте банде и којекаквих Крстоношића, Новаковића, Јеремића, Ђиласа и осталих искомплексираних деструктиваца, њихова безвредна саопшења нас мотивишу да још брже, боље и јаче радимо у интересу Новог Сада и наших суграђана. Онима који желе да повуку Нови Сад за собом у пропаст поручујемо да им Новосађани то неће дозволити ни овог пута. Сви се добро сећамо  крађе на изградњи Булевара Европе, Развојне банке Војводине и гласања из Солуна и уништавања старог језгра града. Нисмо сви исти. Основна разлика међу нама је што ми Нови Сад доживљавамо као град свих његових грађана, а жута банда као банкомат. Е, жути, неће моћи, поручују из ГО СНС Нови Сад.

EUR/RSD 117.1527
Најновије вести