СНС: Новаковић држи конференције у радно време

Градски одбор СНС у Новом Саду саопштио је да је потпредседник Народне странке Борислав Новаковић са „дружином из заједничког комбија потеклог из Демократске странке“, одржао је конференцију за новинаре, где је по обичају изнео низ неистина, овог пута о реконструкцији базена на СПЕНС-у.
sns logo
Фото: Dnevnik.rs

Оно што је новинарима прво пало у очи, а на шта Новаковић није хтео да одговори, већ је прекинуо конференцију, је то што је она одржана у радно време, а познато је да је Бора Солунац запослен у Градској управи за грађевинско земљиште и инвестиције. То значи да је конференција дотичног, који се већ годинама уназад не појављује на послу, одржана о трошку пореских обвезника Новог Сада. У опису радног места Боре Новаковића сигурно да не стоји да обавља страначке послове од 7 до 15 часова“, кажу напредњаци.

Градски одбор Српске напредне странке обавештава грађане да ће радови на реконструкцији базена на Спенсу и исправљање пропуста извођача радова биће окончани до 15.децембра, а да ће трошкове сносити извођач радова.  Тренутно је у току постављање цементне кошуљице. У базену ће бити постављене најквалитетније плочице немачког произвођача.

У потпуности је реконструисан и топлификациони систем, а следи и постављање хидроизолације. Базен ће одговарати ФИНА стандардима.

„Једино се питамо да ли марксиста разуме шта значе ФИНА стандарди. Исто тако се питамо шта би марксисти значио обилазак радова на базену који поставља као захтев управи СПЕНС-а? Да ли хоће да анализира реконструкцију из угла Маркса, Енгелса и Лењина, јер се у грађевинарство апсолутно не разуме. Оно за шта је једино стручан је узимање масних провизија, гласање на даљину, напади на службена лица и упади у институције система. Новаковић је фактички запослен, а практично беспослен“, наводи се.

Српска напредна странка овом приликом жели да подсети Новосађане да ће Градско веће предложити руководству СПЕНС-а да се грађанима за стрпљење одужи бесплатним улазницама за базен. Овим путем желимо да обавестимо и житеље Футога да ће ускоро почети израда пројектне документације за изградњу комплекса базена у том приградском насељу. Нама је на првом месту здравље грађана, за разлику од оних који су се у животу једино бавили крађом новца пореских обвезника. Проблем који их последњих девет и по година једино тишти је то што су им славине на свим нивоима заврнуте.

EUR/RSD 117.1415
Најновије вести