СНС: Нови Сад не памти већег манипулатора од Борислава Новаковића

НОВИ САД: Градски одбор Српске напредне странке најоштрије осуђује „још једну у низу манипулација и лажи којима потпредседник Народне странке Борислав Новаковић жели да придобије давно изгубљену подршку Новосађана“, саопштава ГО новосадских напредњака.
sns logo, SNS
Фото: СНС

„Већег манипулатора Нови Сад у својој историји не памти. Тврдња да је данашња презентација Студије хидролошког уређења површинских и подземних вода приобаља на Дунаву, у ствари  јавна расправа којој треба да присуствују грађани, класичан је пример замене теза и подметања којима се овај пропали марксиста служи. Презентација одржана у Јавном предузећу Урбанизам била је намењена искључиво представницима медија, док ће грађани имати прилику да се увере у све детаље Студије, како путем средстава јавног информисања, тако и на јавном увиду. За разлику од криминогене средине којој припада и за време које је Борислав Новаковић  харао Новим Садом, од 2012.-е године у нашој држави и граду све је транспарентно. Српска напредна странка и челници Града немају намеру да ишта сакрију од грађана за чије интересе се свакодневно боре, што показују и резултати на сваком кораку“, саопштио је Градски одбор СНС у Новом Саду.

Студија коју су израдили стручњаци Института за водопривреду „Јарослав Черни“ из Београда користиће се за израду планова нижег реда и биће део генералног урбанистичког плана. Највећи акценат дат је на очувању шумског подручја на Каменичкој ади, где је у плану изградња градске плаже са угоститељским објектима, као и веслачке стазе, саопштава Градски одбор СНС.

        Да је, којим случајем, ДОС-овски режим на челу са Демократском странком из које је потекла и комплетна садашња опозиција и даље на власти, Нови Сад никада не би изашао на Дунав. Приобаље би и даље било запуштено, привреда и здравство у колапсу, а домаћи и страни инвеститори би у великом луку заобилазили наш град“, каже се у саопштењу СНС у Новом Саду.

        „Новаковић и дружина још једном су доказали да им није стало до развоја града. Једино за шта су од вајкада били заинтересовани био је удео у свакој инвестицији и свакој јавној набавци. Срећом, нисмо сви исти“,наводи се у саопштењу Градског одбора СНС у Новом Саду.

EUR/RSD 117.1643
Најновије вести