СНС НС: У страху су велике очи

Човеку који сваког дана очекује пресуду за кривична дела која је починио 2011. И 2012. године, разумљиво је да се из страха причињавају разне ствари, саопштио је данас Градски одбор СНС  у Новом Саду.
sns logo, SNS
Фото: СНС

„Међу лажима које је Новаковић данас изговорио налази се и она да је Нови Сад уврштен на само њему знану мапу, како каже, „најзначајнијих чворишта за прање прљавог новца у региону“. Српска напредна странка подсећа лажова Бору Солунца да се Нови Сад и Србија захваљујући Српској напредној странци налазе на неким другим мапама, попут оне са државама и градовима са најсигурнијим  улагањима новца“, наводи се у саопштењу.

Додају да се, што се тиче прљавог новца који спомиње, против Новаковића и још неколико саучесника и партијских пријатеља, води кривични поступак који се ближи крају.

„То је разлог свакодневног запомагања марксисте и криминалца, који жели да скрене пажњу са својих недела и криминала странке у којој је био високо котиран, али и коалиције у којој се сада налази, а и ту је међу вођама банде. Криминал је Новаковићев начин живота, извор прихода, а временом је постао и имиџ. Цео један период новије српске историје, непосредно после 5.октобра, на жалост, остаће забележен црним словима због криминалних приватизација, отимачине, политичких убистава. Борислав Новаковић је био и остао део тог система и ма колико желео, та мрља ће га пратити током целог живота“, закључују напредњаци.

 

EUR/RSD 117.5787
Најновије вести