СНС одговорила на критике Новаковића: Злоупотреба невоље 

НОВИ САД: У Градском одбору Српске напредне странке у Новом Саду кажу да градоначелник Милош Вучевић и његови сарадници улажу максималне напоре да се реши проблем 12 породица из Доситејеве улице 11, које су остале без домова због рушења зида њихове зграде, а до чега је дошло приликом копања темеља на суседној парцели.
SNS Foto: Tanjug
Фото: Tanjug

Коментаришући критике које је због тога Вучевићу упутио бивши градоначелник Борислав Новаковић, СНС каже да Новаковић злоупотребљава невоље грађана у политичке сврхе. 

"То чине они који су поверење грађана одавно изгубили", кажу у СНС и додају да је Новаковић, који је и повереник Градског одбора Народне странке у Новом Саду, једва дочекао да се догоди нешто непредвиђено, па да критикује актуелну градску власти. 

"На жалост овог политичког лешинара, у незгоди није било повређених грађана, а проблем ће у најскорије време бити решен", поручују из Градског одбора СНС и додају да је то захваљујући актуелном градоначелнику који "свакодневно контактира са Новосађанима и труди се да у свакој прилици изађе у сусрет њиховим захтевима и потребама". 

Новаковић је раније данас критиковао Вучевића наводећи да "није искористио своја овлашћења и могућности да заштити 19 породица" које су остале без крова над главом у Доситејевој 11, те да је до данас одбијао чак и да се с њима сретне и разговара.

EUR/RSD 117.1627
Најновије вести