СНС: Представници опозиције стварају алиби за изборни пораз

БЕОГРАД: Градски одбор СНС саопштио је да Шутановац, Шапић, Ђилас, Јанковић и Јеремић “сваком изјавом стварају алиби за још један изборни пораз, свесни да ће их грађани казнити због нерада, лажи и манипулација”.
SNS
Фото: Dnevnik.rs

Како се наводи, “једино што грађани могу да очекују од досовске гарнитуре, јесте повратак у прошлост, када су пљачкали грађане и пунили своје џепове”.

Шутановац је показао да је спреман на сарадњу са свима који су пљачкали Београд, који су оставили дуг од 1,2 милијарде евра, презадужена предузећа, дуговања социјално угроженим грађанима, са онима који су отимали народне паре зарад башкарења на велелепним врачарским пашњацима, грчења у центру Беча и зимовања на Малдивима, наводи се у саопштењу СНС.

Из СНС поручују да “грађани Београда и Србије подржавају одговорну политику и рад којим је Српска напредна странка успела да преполови дуг од 1,2 милијарде евра, смањи незапосленост за 20.000, изгради више од 300 километара водоводне и канализационе мреже и да од Београда направи град кранова у коме има 1.111 активних градилишта”. 

Закључују, да ће Српска напредна странка “наставити да чини све у корист грађана и стварања модерног, уређеног и развијеног Београда”.

EUR/RSD 117.1420
Најновије вести