СНС: Први пораз Зеленовића у рату са СзС

Градски одбор Српске напредне странке Шабац констатује да је идеја бојкота, коју заступа Савез за Србију доживела потпуни фијаско.
sns
Фото: Tanjug (video arhiva)

“Да им се све распада, од идеје бојкота па до самих странака, сведочи чињеница о распуштању шабачког одбора Јеремићеве странке, која је иначе на нивоу статистичке грешке. Јасно је да делови Савеза за Србију у самом Шапцу желе да ускоче у тзв. Зеленовићев воз у покушају да се домогну власти на локалном нивоу, издајући тако вишемесечну политику својих компањона. У раскораку између бојкота и жеље да се као и Зеленовић домогну градског буџета, тражили су изузеће од одлуке о бојкоту, а као одговор су добили распуштање одбора. Иако је јасно да немају никаву политику, став ни идеју, мора им се ипак признати таленат да забаве народ”, наводи се у саопштењу шабачког СНС-а.

Напредњаци напомињу да ће Вук Јеремић остати упамћен и као неко ко је патентирао сасвим нову појаву на српској политичкој сцени - виртуелни страначки одбор, који излази на изборе док истовремено припада савезу који их бојкотује.

“Шта год да одлуче, неће им бити лако и мораће много тога да објасне грађанима и одговоре на бројна питања. Ако на изборе ипак изађу, подсећамо их да их Српска напредна странка мирно чека да одмеримо снагу”, поручују из шабачког СНС-а.

EUR/RSD 117.1643
Најновије вести