СНС Шабац: Притисци Зеленовића на изборну комисију

Градски одбор Српске напредне странке Шабац упозорава јавност на скандалозне притиске које Небојша Зеленовић врши на чланове изборне комисије, „како би постигао прекрајање изборне воље Шапчана и по сваку цену покушао да задржи фотељу градоначелника“.
sns logo, SNS
Фото: СНС

„Зеленовић по налогу Душана Петровића не преза ни од најстрашнијих злоупотреба, па тако од својих чланова бирачких одбора тражи да промене оно што су већ потписали – да су избори у Шапцу протекли без неправилности и у складу са изборном процедуром.

Подсећамо, Зеленовића и његове налогодавце да је увидом у 100 записника са бирачких места констатовано да су приговори забележени на само три места, од којих су на два примедбе имали чланови бирачких одбора из Српске напредне странке, док је из Зеленовићеве странке забележена само једна примедба“, каже се у саопштењу.

Такође, подсећају, сада већ бившег градоначелника Шапца, да су изборе у Шапцу пратили бројни акредитовани домаћи и страни посматрачи, као и представници страних амбасада. Нико од њих није имао ниједну примедбу на ток изборног процеса.

„Избори су одржани  у складу са законом, били су слободни и транспарентни.  На њима је јасно израженом  вољом народа победила Српска напредна странка, која ће све покушаје Небојше Зеленовића да прекроји вољу народа спречити свим правним средствима.

Уместо узалудних покушаја да задржи власт, Зеленовић би требало да се полако пакује из кабинета и институцију управљања градом препусти онима који су за то добили поверење народа - српским напредњацима“, додаје се.

 

EUR/RSD 117.1776
Најновије вести