СНС у Новом Саду: Ђиласова странка не жели истину у случају Беливук

Градски одбор Српске напредне странке у Новом Саду изражава жаљење због тога што поједини опозициони политичари показују катастрофално одсуство талента за посао којим покушавају да се баве, а истовремено и недостатак жеље да истина о појединим аферама изађе на светло дана.
sns logo, SNS
Фото: СНС

        „Тако је и са странком Слободе и правде Драгана Ђиласа и Маринике Тепић. Саопштење које је данас издао њихов Градски одбор у Новом Саду говори у прилог томе. Због тога им Српска напредна странка поручује да градоначелник Новог Сада и потпредседник СНС Милош Вучевић није поднео кривичне пријаве против председника Србије Александра Вучића и министра унутрашњих послова Александра Вулина да би се, како они тврде „изругивао правосудном систему“, већ да би се, као и у случају Јовањица, случај у што краћем року решио. Реакцију Тужилаштва очекујемо на основу навода у медијима који су управо под контролом Драгана Ђиласа. Намера Милоша Вучевића је да се кроз реакцију Тужилаштва, а на основу тврдњи Ђиласових медија, дође до коначне истине и утврди ко у случају „Беливук“ лаже“, саопштио је Градски одбор СНС у Новом Саду.

        „Српска напредна странка поручује Градском одбору Странке слободе и правде да би им боље било да питају своје највише руководиоце, пре свега Ђиласа и Тепићеву, у чијем друштву су више пута фотографисани? Како они, тако поштени и правдољубиви, да се нађу у непосредној близини најгорег шљама и олоша из криминалног миљеа?“, наводи се у саопштењу.

        „С обзиром на то да Странка слободе и правде у саопштењу позива нашег градоначелника да се позабави уписом деце у вртиће, подсећамо их, да је само у последњих годину дана капацитет новосадских вртића повећан за 930 места, да су изграђена четири нова и реконструисан један. У вртиће  „Радосног детињства“ од септембра ће бити уписано 350 деце више него лане. У објектима ове установе борави више од 17.000 малишана и тај боравак је бесплатан. За 3.400 деце која су уписана у приватне вртиће, Град је издвојио више од 300 милиона динара за субвенције. Град Нови Сад је само ове године уложио 6,2 милијарде динара намењених унапређењу образовања наших најмлађих суграђана“, поручује се у саопштењу.

        „Грађани Новог Сада имају добро памћење, тако да нису заборавили афере које су потресале наш град док су они, сада расути по разним партијама и удружењима, заједно били окупљени у Демократској странци. Није могла да прође ниједна реконструкција школе или вртића, чак ниједно кречење, без уграђивања и афера. Треба да их је срамота што уопште спомињу улагања у образовање, када су и вртиће и школе третирали као страначки банкомат. Да не говоримо о Развојној банци Војводине, Булевару Европе и осталим безакоњима“, наводи се у саопштесу Градског одбора СБС у Новом Саду.

EUR/RSD 117.1119
Најновије вести