СНС Војводине: Послушници Ђиласа би да изазивају инциденте

НОВИ САД: СНС Војводине саопштила је да је Дејан Булатовић, потпредседник странке Драгана Ђиласа, "неуспелим перформансом" заправо покушао да изазове инцидент у Шиду испред једног од центара у којем су смештени мигранти.
sns, tanjug video
Фото: Танјуг (Видео)

Пошто је изговорио гомилу лажи, тврдећи, између осталог, да војске у Шиду нема, овај Ђиласов послушник изразио је уверење да ће се испред центра догодити и неки инцидент. Управо у тој изјави разоткривена је идеја његовог доласка испред центра за мигранте, наводи се у саопштењу СНС Војводине.

У изазивању инцидената, што је иначе, како наводе, једини програм Ђиласове странке, Булатовић није успео, али га то није спречило да провоцира, лаже и покушава да дезинформацијама унесе немир међу локално становништво.

Успех њихове акције сразмеран је кредибилитету који имају код грађана, а њега нема нити ће га после оваквих наступа у којима раде директно против интереса становништва бити, поручују напредњаци у Војводини.

Наводе да је одлука председника Србије и врховног команданта оружаних снага Александра Вучића о ангажовању дела војске на територији општине Шид, већ дала одличне резултате у области заштите имовине локалног становништва.

Кажу да о томе сведоче чињенице да је већ прве ноћи у центар враћено 18 одбеглих миграната, као и да се житељи Шида осећају много сигурније и безбедније него што је то био случај пре доласка војске.

Наглашавају да народ зна зашто верује СНС и Вучићу, зна ко га штити и ко ради за добробит свих грађана и за Србију и да ће то гласом за СНС и потврдити на изборима 21. јуна.

EUR/RSD 117.1117
Најновије вести