СНС: За ССП је насиље њихових следбеника дозвољено

БЕОГРАД: Српска напредна странка тврди да Странка слободе и правде наставља да прави поделе међу грађанима, те да је данашњим саопштењем потврдила да је за њих насиље њихових следбеника дозвољено.
sns logo, SNS
Фото: СНС

"Још једном су доказали да за себе мисле да су изнад закона и да је оправдано када Ђилас и Бошко Обрадовић физички нападну политичке неистомишљенике. За Ђиласовце је нормално да шутирају, пљују, шамарају и вређају све који не мисле као они", наводи СНС у саопштењу које је медијима доставила њихова информативна служба, а у прилог томе помиње се "да су уместо извињења Маријану Ристичевићу прво покушали да подметну нож, а данас квази духовито донели сако на поклон".

Тиме су, наводи СНС, показали да се не стиде својих поступака и да су насиље, фашизам и претње једина политика коју имају да понуде грађанима.

Странка слободе и правде данас је у саопштењу навела да је "Вучићев режим ушао у нову фазу злоупотребе институција" покретањем кривичног поступка против посланика и лидера Двери Бошка Обрадовића и још три особе, те да полиција и тужилаштво "испуњавају жеље и захтеве напредњака", док истовремено не реагују на вишегодишња кршења закона.

EUR/RSD 117.1661
Најновије вести