СНС запрепашћена ћутањем на модрице Маје Гојковић

БЕОГРАД: Српска напредна странка "запрепашћена" је што политичке странке и цивилни сектор нису реаговали поводом напада на председницу Скупштине Србије Мају Гојковић и чланове њеног кабинета, саопштено је из те странке.
sns logo
Фото: Dnevnik.rs

СНС поставља питање јавном мњењу у Србији да ли је дивљање, физички напад и неовлашћени упад у канцеларију председнице скупштине друштвено прихватљиво понашање и упитали шта мора да се догоди да би осудили примитивизам "самопрокламованог герилца" Бошка Обрадовића и посланика Двери. 

"Да ли вас је имало срамота да ћутите на модрице Маје Гојковић док се, сада видимо, декларативно залажете за права жена", упитали су напредњаци, као и да ли Гојковић мора да буде задржана на болничком лечењу, као новинарке Пинка да би "овлаш" констатовали да "није баш нормално" и да је кажњиво да се туку жене. 

Питали су политичке опоненте и представнике цивилног сектора да ли сматрају да је недопустиво да се жене туку и вређају, а "богоугодно" да се туку жене које су чланови СНС. 

Српска напредна странка је поручила да ће учинити све, у складу са законским прописима, да одбрани и заштити "све жене од силеџија попут Бошка Обрадовића" и позвала надлежне државне органе да промптно реагују и казне "све манијаке који се иживљавају над женама"

EUR/RSD 117.1192
Најновије вести