Стефановић: Ја посао радим уз подршку председника Вучића

БЕОГРАД: Ја овај посао радим уз подршку председника Вучића и да он није желео да будем министар одбране ја то не бих био, рекао је министар одбране Небојша Стефановић оговарајћи на питање новинара о његовој наводној улози у прислушкивању председника Србије и на оптужбе које су на ту тему стигле из дела СНС-а.
Ministar odbrane Nebojša Stefanović, Foto: Tanjug/video
Фото: Министар одбране Небојша Стефановић, Фото: Танјуг/видео

"Спреман сам да одговарам као неко ко није починио никакво кривично дело, а ми смо демократска странка у којој свако има право да каже шта мисли. Подсетићу вас да сам пре неколико месеци изабран за члана председничтва СНС и да овај посао радим уз подршку председника Вучића. Ако он буде желео да поднесем оставку, могу да је поднесем у сваком тренутку", рекао је Стефановић.

Истакао је да ће о томе како обавља посао министра одбране оцену изнети премијерка и парламент који су га предложили и изабрали на ту функцију.

"Мислим да многи из редова опозиције који би желели заваду и неслогу у СНС то неће добити, већ ће добити једну демократску, озбиљну организацију, која ће грађанима представити шта намерава да уради у наредном периоду. Уверен сам у убедљиву победу председника Вучића и странке на наредним изборима", рекао је Стефановић.

EUR/RSD 117.1527
Најновије вести