Стефановић одговара "забринутима" за његов однос с Вучићем

БЕОГРАД: За разлику од Драгана Ђиласа, разних медија под његовом контролом и политичко-тајкунских елита којима су сви који немају стотине милиона евра „обични", мени је сваки српски војник посебан, важан и драго ми је кад имам прилику да их видим и разговарам са њима, каже у изјави достављеној медијима министар одбране Небојша Стефановић.
Ministar odbrane Nebojša Stefanović, Foto: Tanjug/video
Фото: Министар одбране Небојша Стефановић, Фото: Танјуг/видео

Реагујући на текст у Данасу, министар наводи да је њему важно да војници имају што боље услове рада, бољу опрему и наоружање, што бољи стандард, те да се бори свим срцем да они и њихове породице живе што боље.

Знам, наравно, баш као и сами војници, да су то за Ђиласа и ''елиту'' били и остали проблеми ''обичних'', за њих небитних људи'', каже Стефановић.

А коментаришући ''забринутост'' за његов однос са Александром Вучићем, министар поручује да је тај однос ''само наш - мој и његов, и свакако га неће уређивати ни тајкуни, ни квазиполитичари, нити њихове новине''.

Поштујем, већ више од 20 година, огроман рад и енергију коју Александар Вучић улаже у борбу за бољу и снажнију Србију и као члан Владе и његов пријатељ наставићу да га подржавам и дајем све од себе да допринесем у тој борби. Александар Вучић је неко ко је учинио много да Србија данас буде неупоредиво боље место за живот, него што је била када су о њој одлучивали разноразни тајкуни и представници њихових такозваних политичко-медијских елита, који су бринули искључиво о свом џепу, наводи Стефановић у изјави за медије.

Дневни лист Данас пренео је под насловом ''Стефановић ''позира'' с обичним војником'' објаву коју је министар поставио на свом Инстаграм профилу уз фотографију и с потписом "волим кад имам прилику да непосредно разговарам с војницима...''.

Данас је пренео целу објаву, навео да она има преко 600 прегледа и петнаестак углавном позитивних коментара и додао у тексту да је министар, иначе, у сукобу с актуелним лидером СНС и председником Србије, али да ниједан од њих о томе јавно не говори.

EUR/RSD 117.1643
Најновије вести