Стефановић: Случај напада на новинара Цветковића нема смисла

БЕОГРАД: Случај новинара Стефана Цветковића у најмању руку је необичан, рекао је данас министар унутрашњих послова Небојша Стефановић, те да ту нажалост ту нема новости,иако је Цветковић контактиран након медијских навода о оружаном нападу на њега.
1
Фото: Tanjug

"Тужилац га је звао и он у том разговору практично није рекао ништа. Тужиоцу је рекао да му треба још четири, пет дана да се сабере, прикупи информације и да му се обрати", рекао је Стефановић након свечаности поводом уручења решења за пријем у стални радни однос у МУП дипломираним студентима Криминалистичко-полицијске академије. 

Министар каже да је тужилац констатовао да догађај није пријављен ниједном државном органу.

Како каже, Бела Црква је мала општина и сигурно би неко чуо и један пуцањ, а не цео рафал.

Стефановић сматра да је у најмању руку чудно што нема рупа од метака, чаура, избушених кола и сведока, који су како је Цветковић рекао били са њим.

"Намеће ми се закључак да се ту нешто не слаже, као и у причи отмици", рекао је он подсећајући на спорне детаље Цветковићеве приче - где је отет, како је звао и слао поруке породици, где и како су га отмичари питали где да га оставе, у ком делу града...,

Министар је истовремено апеловао на грађане да све што знају пријаве полицији, како она не би реаговала на основу медијских сензација. 

"Све ћемо увек испитати, али овако нешто нема смисла", закључио је Стефановић.

EUR/RSD 117.1527
Најновије вести