Стефановић: Спреман да идем на полиграф за Јовањицу

БЕОГРАД: Министар одбране Небојша Стефановић изјавио је јутрос да је изузетно заинтересован да се расветле све околности везане за случај "Јовањица" и да се зато ставља на располагање државним органима и да је спреман да одговори на свако питање и буде полиграфски тестиран.
nebojsa stefanovic
Фото: Tanjug (Filip Krainčanić)

"Сасвим је сигурно да сам, поред Александра Вучића и његове породице, највише заинтересован да се у потпуности расветле све околности везане за случај “Јовањица”, као и да се утврди шта је истина у ономе што је осумњичени Колувија рекао", изјавио је Стефановић.

Он је истакао да је веома важно утврдити да ли је заиста неко из МУП-а подстрекивао Предрага Колувију да лажно оптужи Андреја Вучића или било кога другог и да се дође до потпуне истине ко су ти људи и ко им је наложио да тако поступају.

"Из тог разлога, као неко изразито заинтересован да се дође до пуне истине, стављам се на располагање државним органима и спреман сам да одговорим на свако питање и будем полиграфски тестиран како бих доказао истинитост својих тврдњи", навео је Стефановић, саопштило је Министарство одбране.

EUR/RSD 117.1627
Најновије вести