СВЕЧАНО У ГРАДСКОМ ОДБОРУ СНС У НОВОМ САДУ Света Петка као симбол заједништва

Градски одбор Српске напредне странке обележио је јуче страначку славу, Свету Петку, освештавањем и сечењем славског колача у свом стедишту, у центру Новог Сада.
Дневник/Р. Хаџић
Фото: Дневник/Р. Хаџић

Домаћин славе био је градоначелник Новог Сада Милан Ђурић, док је кум овогодишње славе био Живан Коларски. У просторијама СНС-а окупио се велики број страначких функционера из покрајине и града, потом председника месних заједница, чланова градских већа и директора јавних предузећа, а слави је присуствовао и син председника СНС- а Милоша Вучевића Михаило. Обраћајући се окупљенима Коларски се захвалио бившем градоначелнику Новог Сада, министру одбране и председнику СНС - а Милошу Вучевићу, који овог пута није присуствовао обележавању страначке славе, што се бори за земљу и грађане.

- У ову кућу, улазим као у свој дом, где заједно гајимо и чувамо пламен напретка Србије. Пред нама су тешки али стари изазови. Знамо шта нас чека и знамо да побеђујемо. Можда је некад тешко, можда некад чујемо да би то могло боље, али ми можемо сваког да погледамо у очи, јер знамо шта, колико и због чега радимо - чинимо све да свима буде добро. Зато морамо да се ујединимо и да то буде најважнија порука коју шаљемо, јер ништа није важније од тога.

Фото: Дневник/Р. Хаџић

Захвалимо се Светој Петки и замолимо је да овај колач, свећа и кољиво буду симбол слоге и заједништва.

Наредне године кум славе СНС- а, Свете Петке, у Новом Саду биће директор ЈКП „Водовод и канализација" Урош Лончар.

Градоначелник Новог Сада Милан Ђурић посетио је и просторије Српске напредне странке у Каћу и на свом Инстаграм профилу истакао:

„Присуствовао сам обележавању славе Српске напредне странке у просторијама странке y Каћу, у присуству великог броја наших чланова”, истакао је Ђурић.

 

С. Ковач

EUR/RSD 117.1117
Најновије вести