Новости: Младић у Подгорици тешко претучен због ''три прста''

ПОДГОРИЦА: Инцидент у којем је група мушкараца вечерас претукла једног младића у центру Подгорице код Делте догодио се, како пишу "Вечерње новости", зато што је тај младић показао симболично три прста.
1
Фото: ин4с

Недуго затим, десио се и инцидент на излазу из главног града Црне Горе у смеру ка Никшићу, додаје београдски дневник.

Револтирани насиљем код Делте, група младића каменовала је колону возила која су се враћала са дочека ватерполиста који су освојили бронзану медаљу на Еврропском првенству у Будимпешти, а која су била окићена црногорским барјацима, наводе "Новости".

Више непознатих мушкараца напало је вечерас једног двадесетогодишњака у подгоричком насељу Сити кварт, саопштено је из Управе црногорске полиције.

"Оштећеног смо затекли на месту где је био инцидент, и тренутно се ради на случају", речено је из полиције подгоричким "Вијестима".

На снимку достављеном "Вијестима" види се како више мушкараца трчи за младићем булеваром, један га сустиже, баца на улицу, а потом га више њих удара рукама и ногама.

Из Управе полиције незванично је речено да је двадесетогодишњак лакше повређен, али нису саопштили његов идентитет нити како је дошло до инцидента.

Подгоричка полиција тражи нападаче

Полиција ради на идентификацији лица која су вечерас физички напала Ј. В. (19) у насељу Сити кварт у Подгорици, саопштила је полиција главног града Црне Горе.

Група за сада непознатих лица физички је напала Ј. В, који том приликом није задобио озбиљне повреде.

Подгоричка полиција саопштила је и да је на подручју града на две локације дошло до покушаја каменовања колона возила која су се кретале коловозима, а спречена су ефикасном реакцијом полиције.

Како се додаје, спречено је и исписивање графита на зиду једног угоститељског објекта у блоку В. и напад на власницу локала.

EUR/RSD 117.1400
Најновије вести