Трифуновић: Ништа нисам видео, побегао сам од хистеричних жена

БЕОГРАД: Нападач је био у друштву мог познаника кога знам из града. . . То је прилично јак и набилдован тип... Скочио сам између њих да зауставим даље сра*е... Побегао сам од агресије „хистеричних“ жена...., тако данас лидер ПСГ Сергеј Трифуновић тумачи догађај у којем је, према речима активисткиње иницијативе "Не давимо Београд" Ксеније Радовановић, одиграо неславну улогу.
sergej trifunovic, Tanjug
Фото: Tanjug

Трифуновић, који је према сопственом признању присуствовао инциденту, прво је ћутао, а, када је прича добила замах у медијима, изашао са негирањем навода Радовановићеве.

Он, наиме, данас демантује њене наводе да је нападач на њу пре неколико дана био у друштву Трифуновића, да је он одбио да јој каже ко је нападач и да се удаљио с места догађаја пре него што је стигла полиција.

Трифуновић данас каже да није видео инцидент, јер је "био окренут леђима", као и да не познаје нападача.  

Радовановићева, која је физички нападнута у петак на додели признања за допринос феминизму за 2018. годину, рекла је у понедељак за Дојче веле (ДW) да је њен нападач био у друштву Трифуновића, који је, како је навела, одбио да јој каже име нападача и отишао са места догађаја пре него што је стигла полиција. 

Трифуновић је у изјави за Дојче веле изнео трвдњу да инцидент није видео, а да је нападач био у друштву његовог познаника из виђења.

Он је и на Твитеру изјавио да није видео инцидент и да се све дешавало иза његових леђа.

"Покушао сам да разјасним исто вече. Добио сам хистерично и агресивно вриштање ''изађи напоље'' и ''твоје обезбеђење''. На ''моје обезбеђење'' већ бих се слатко насмејао", каже Трифуновић.

Напад се догодио у Културном центру Град на Међународни дан жена, на додели Бефем признања за допринос феминизму за 2018. годину.. 

EUR/RSD 117.1484
Најновије вести