У Берану скуп подршке Будви и позив опозицији да се уједини

БЕРАНЕ: У Берану, на северу Црне Горе, вечерас је одржан скуп подршке Будви, где је смењено општинско руководство, а власт преузела ДПС, а председник општине Беране, Драгослав Шћекић (СНП), позвао је опозицију, невладине организације, интелектуалце и слободне појединце да се, без разлике, уједине, како би поразили ДПС.
zastava crne gore, pixabay
Фото: pixabay.com

"Ако волите Црну Гору, ако волите своју децу и будућност, уједините се. Ово није моменат да се делимо и да се броје мандати. Онај који броји мандате, тај је са ДПС-ом, са овом влашћу, која је највише издала Црну Гору до сада", поручио је Шћекић, преносе подгоричке “Вијести”.

"Оставимо сва спорна питања, и национална и сва друга. Станимо на један курс. Не мора бити ни Дадо, ни Јанко, ни Марко. Има неко да буде испред нас од оволико стотина људи. Битно је да буде частан и да хоће добро Црној Гори," рекао је Шћекић.

Он је додао да је ово пресудан моменат.

Шћекић је затражио од присутних да не дозволе да их било ко дели ни по националној, ни по било којој основи.

"Будимо јединствени. Имамо велики моменат. Имамо тачку јединства, сви волимо Црну Гору. Не доводимо независност у питање и то смо сви рекли. И сви желимо срећну будућност наше деце. Али хоћемо поштену Црну Гору. И шта ће више разлога за уједињење и смену ове власти," казао је Шћекић.

Беране је једина опозициона општина на северу где су на власти коалиција Здраво Беране (СНП, ДФ) и Демократе.

EUR/RSD 117.1776
Најновије вести