У Црној Гори ухапшен филмски тим Бориса Малагурског?

ПОДГОРИЦА: Први дан снимања документарца "Црна Гора: Подељена земља" у Подгорици, полиција је филмски тим Бориса Малагурског ухапсила и спровела у Центар за безбедност, објављено је данас на твитер налогу Малагурског.
b
Фото: Youtube Printscreen

Званичних потврда, за сада, нема.

Малагурски је у децембру прошле године најавио нови документарац под називом "Црна Гора: Подељена земља", као канадско-српски документарни филм, којим би светској јавности предочио слику о једној од, како навео, последњих диктатура у Европи - режиму Мила Ђукановића у Црној Гори.

На твитер налогу Малагурског објављена и фотографија црногорске полиције.

Тим Малагурског наставља снимање у Црној Гори

ПОДГОРИЦА: Филмски тим Бориса Малагурског, након хапшења и четворочасовног саслушавања у подгоричком Центру за безбедност, пуштен је да настави снимање филма "Црна Гора: Подељена земља", објављено је данас по подне на твитер налогу Малагурског.

Уз информацију је објављен и видео снимак о литијама и протестима започетим у Црној Гори после усвајања Закона о слободи вероисповести, 27. децембр прошле године.

Претходно је наведено да је првог дана снимања документарца "Црна Гора: Подељена земља" у Подгорици, полиција филмски тим Бориса Малагурског ухапсила и спровела у Центар за безбедност.

Малагурски је у децембру прошле године најавио нови документарац под називом "Црна Гора: Подељена земља", као канадско-српски документарни филм, којим би светској јавности предочио слику о једној од, како је навео, последњих диктатура у Европи - режиму Мила Ђукановица у Црној Гори.

EUR/RSD 117.1474
Најновије вести