УДС: Позитивна кампања, али није дала резултат

БЕОГРАД: Први на листи Уједињене Демократске Србије Марко Ђуришић обратио се вечерас новинарима након што су проглашени прелиминарни резултати избора и захвалио свима који су гласали за ту листу.
1
Фото: Tanjug

Ђуришић је рекао да њихова листа на овим изборима није успела да оствари добар резултат и поручио да ће наставити да се залажу за оне вредности које су промовисали, а то је модерна европска грађанска Србија.

Он је додао да су хтели у току кампање да покажу да може да се комуницира на другачији начин пристојним речником и позитивном кампањом без лидера али, према његовим речима, то није дало резултат.

Функционер Лиге Социјалдемократа Војводине Бојан Костреш захвалио је свима који су гласали за УДС.

"ЛСВ постоји 30 година и боримо се за исте вредности и од тога нећемо одустати. Сигуран сам да ће на неким наредним изборима грађани то препознати", рекао је Костреш.

Он је истакао да је Србији потребна таква опција да настави да се бори за европске вредности и чланство Србије у Европској унији.

"Поука коју смо извукли је да морамо да се боримо јаче", рекао је он.

У изборни штаб УДС поред Ђуришића и Костреша, дошли су и Ненад Константиновић, Александар Мартон, Зоран Остојић, Бојан Ђурић...

EUR/RSD 117.1776
Најновије вести