Вучевић: Из немоћи и мржње фабрикују нове лажи о Вучићевом сину

Оваква кампања бруталних лажи против сина председника једне државе никада није виђена, написао је на свом Инстаграм налогу градоначелник Новог Сада Милош Вучевић.
milos vucevic, Grad Novi  Sad
Фото: Град Нови Сад

„И свако нормалан се пита какав бестидни политички олош треба да будете па да лажима уништавате живот једног младића чија је кривица очигледно само у томе што носи часно презиме Вучић? Треба да будете Ђилас, Тепић и њихови плаћеници, јатаци и криминалци батинаши! Само нека се та политичко-криминална банда већ једном договори сама са собом шта је Данило Вучић? Да ли је, како су лагали раније, навијач, мафијаш .. или је, како сада лажу, менаџер једног од најбољих српских фудбалера? Срам их било! Запитају ли се они некада шта би било да неко дирне у њихову децу? Знају да кукају и јаучу, а не знају да није пристојно ни спомињати, а камоли измишљати бруталне лажи о деци политичких неистомишљеника“, навео је Милош Вучевић на свом Инстаграм налогу.

„Јасно је да они патолошки мрзе Вучића. Немоћни су и исфрустрирани због снаге нашег председника, па више не знају како да га повредите, па из беса, немоћи и мржње фабрикују нове и нове лажи о његовом Данилу. Једно је сигурно - све те њихове лажи не могу да врате Србију уназад, нити да умање успехе Александра Вучића. Подршка од срца нашем Данилу! Не окрећи се на бљувотине које шире доказани лопови и бестидне политичке битанге“, поручио је Вучевић.

Publisher ID
testurednik
Created
Wed, 12/01/2021 - 15:36
Media name
Instagram, milosvucevic_gradonacelnik

EUR/RSD 117.1154
Најновије вести