Вучевић: Народ једва чека да одговорни за пљачке одговарају

Потпредседник Главног одбора СНС-а Милош Вучевић реаговао је јуче на изјаву Вука Јеремића да ће „одговарати сви умешани у пљачкашке приватизације”, нагласивши да грађани једва чекају да за пљачку Србије одговарају сви који су је уништавали.
milos vucevic, dnevnik.rs
Фото: Dnevnik.rs

Вучевић је у изјави медијима рекао да је Вук Јеремић, заједно с Борисом Тадићем, уништио многе српске фабрике, међу којима и ИМТ.

„Заслугом Вука Лимуновог Јеремића, Бориса Тадића и осталих из те лоповско-тајкунске коалиције, опустошена је ова фабрика која је одлично пословала и производила на десетине хиљада трактора”, каже Вучевић.

Додаје да су се око земљишта на којем је ИМТ сукобили Драган Ђилас и Вук Јеремић, те да је то био један од разлога зашто је Ђилас „избацио Јеремића из Демократске странке”.

„То сви знају, као што знају да је Јеремић заузврат бранио Мишковића јер су њему све Мишковићеве приватизације биле дивне. Када Јеремић већ помиње лоповлуке, грађани Србије и даље чекају да чују одакле му милион евра за стан на Врачару, одакле му паре за стан у Њујорку и ко му је дао седам милиона евра за кампању, за које ни дан-данас нема покриће, и шта му је тражио заузврат?”, закључује се у саопштењу. 

EUR/RSD 117.1643
Најновије вести