Вучевић: Састављање владе није игра бројки и слова

ПАНЧЕВО: Састављање владе Србије није игра бројки и слова, то је комплексан и озбиљан процес који захтева састављање најбољег тима да одговори на изазове и задовољи очекивања грађана, посебно у периоду епидемије, изјавио је потпредседник Српске напредне странке (СНС) и градоначелник Новог Сада Милош Вучевић.
vucevic
Фото: TANJUG/ JAROSLAV PAP/ nr

"Не мислим да је лако саставити владу. Код нас је увек нешто што је тешко, али сад имамо додатни изазов, корону, из које проистичу економске последице", рекао је Вучевић на ТВ Панчево.

Он је такође нагласио да ће држава посебно знати да одговори на изазове које представљају криминалне групе.

"Држава може неспорно да одговори на изазове које нам чине криминалне групе. Ми смо се против корупције од 2012. брутално борили. Никад неће потпуно ишчезнути борба против корупције, али смо показали да нико није недодирљив и да закон важи за све", истакао је Вучевић.

Навео је да нико неће бити заштићен, а да ће они који их евентуално штите, проћи исто, билим како је истакао, чланови неке странке, високи чиновници, службеници или функционери.

"Сви који буду радили против своје државе и пре свега против интереса безбедности својих грађана, сносиће одговорност и држава ће их све победити, у то будите сигурни", нагласио је Вучевић.

EUR/RSD 117.1643
Најновије вести