Вучевић: СНС пред тешком кампањом и изборима

БЕОГРАД: Потпредседник Главног одбора Српске напредне странке и градоначелник Новог Сада Милош Вучевић оценио је да ће изборна кампања и предстојећи избори бити тешки за СНС и додао да ће та странка у изборној кампањи представити своје резултате, али да ће у првом плану бити планови за будућност.
vucevic
Фото: Tanjug (J. Pap, arhiva)

Вучевић сматра да је председник Србије и СНС Александар Вучић у праву када говори да су избори јако тешки за онога ко жели да победи и додаје да су избори лаки само за оног ко, како каже, нема одговорност и коме је свеједно како ће проћи на изборима.

За оног ко хоће да победи и изборна кампања и избори су врло врло тежак процес, написао је Вучевић на свом профилу на Инстаграму.

Додао је да СНС жели да покаже да се мења и да је као политичка организација спремна да преузме одговорност, као и да је свесна обавеза које има као странка са највећом подршком грађана.

Желимо да будемо још агилнији у нашем раду, да оне који се нису добро показали променимо и да убацимо нове људе на одређена места, да кандидујемо нове људе и да их грађани упознају, написао је Вучевић.

EUR/RSD 117.1484
Најновије вести