Вучевић: Треба дати шансу новим људима!

Кључне поруке са седнице Главног одбора СНС одржане у недељу тема су разговора чланова Председништва ове странке при обиласку три општинска одбора у Мачванском округу - у Коцељеви, Владимирцима и Богатићу, каже Милош Вучевић, потпредседник странке и градоначелник Новог Сада.
vucevic
Фото: Dnevnik (Radivoj Hadžić)

- Причаћемо о припремама за наредне страначке активности, од протоколарних и свечаних, јер се ближи обелажавање 11 година странке, до радних и суштинских, односно припрема за предстојеће парламентарне и локалне изборе - каже Вучевић и додаје да странку чекају и конгрес и унутарстраначки избори, преноси Блиц.

Кључна порука свима јесте да се припреме за активности које им предстоје, без обзира да ли ће део опозиције имати храбрости да изађе на изборе, наводе у СНС.

- СНС мора максимално да оправда очекивања, и у смислу представљања резултата, али изнад свега ту је припрема пројеката и програма за наредни период - истиче Вучевић.

Како каже, сви општински одбори имаће задатак да до 10. октобра доставе предлоге програма за њихове општине за наредне четири године и да исто тако да доставе критеријуме према којима ће правити локалне листе.

- Овде не мислим на доставу листа, већ на методологију и критеријум којим ће се општински одбори водити пред прављење одборничких и локалних листа - напоменуо је Вучевић.

Циљ је, како каже Вучевић, да се "уведе што више нових људи у свим општинским одборима, јер је то неопходно за виталност странке".

- Дати шансу новим људима, да не остане све затворен круг, јесте главни разлог зашто сам данас ту са људима из Извршног одбора и Председништва - закључио је потпредседник СНС.

(Блиц)

EUR/RSD 117.1474
Најновије вести