Вучевић упутио подршку коалицији „За будућност Црне Горе“ на недељним изборима

БЕОГРАД: Председник Српске напредне странке (СНС) Милош Вучевић упутио је данас подршку коалицији „За будућност Црне Горе“ (ЗБЦГ) на предстојећим парламентарним изборима у Црној Гори.
milos vucevic, SNS
Фото: СНС

"Упућујем искрену подршку коалицији 'За будућност Црне Горе' и нашим пријатељима Андрији Мандићу и Милану Кнежевићу на предстојећим парламентарним изборима у Црној Гори", поручио је Вучевић.

Истакао је да су Нова српска демократија и Демократска народна партија "странке српског народа" и да "са Српском напредном странком деле исто мишљење у погледу интереса Срба ма где они живели", те да зато жели да истрају у остварењу пуних права, саопштено је из СНС. 

"Посебно треба истаћи да овај политички савез има веома јасне ставове око бољих односа Црне Горе са Србијом, али и са целим регионом, као и око статуса Косова и Метохије, чиме поштују територијални интегритет Републике Србије. Сасвим се саосећају са својим сународницима ван Црне Горе и то је за свако поштовање", навео је Вучевић.

Он је изразио уверење да ће ЗБЦГ освојити веома добар резултат и омогућити Србима да кроз извршну власт "коначно помогну Црној Гори на стази привредног и друштвеног развоја".

"Дубоко сам убеђен да ће то Црној Гори донети политичку стабилност, а грађанима те земље бољи и квалитетнији живот", поручио је председник СНС.

EUR/RSD 117.1527
Најновије вести