ВУЧИЋ У ОБИЛАСКУ РАДОВА НА ПРУЗИ НИШ - ДИМИТРОВГРАД Коначно се ствари крећу, замислите возом од центра Београда до центра Ниша за 2 сата и 10 минута!

Са обилазницом око Ниша све ће изаћи негде око 430 милиона евра а на поклон од Европе добићемо око 108 милиона евра, што је невероватно, то је огроман новац! И коначно се ствари крећу, ја сам увек незадовољан, мислим може брже, али то су велике ствари које мењају изглед земље...
s
Фото: Танјуг/ Александар Ћирић, instagram buducnostsrbijeav

Замислите центар Београд - центар Ниш 2 сата и 10 минута!, рекао је председник на почетку обиласка.

На путу за Пирот. Данас је добар дан за Србију. Обилазимо радове на прузи Ниш - Димитровград, завршавамо преговоре о финансирању железничке обилазнице око Ниша. То је написао је председник Србије Александар Вучић на његовом инстаграм налогу будуцностсрбијеав пре почетка обиласка радова. 

Интересантно, од 1976. до 2012. нисмо изградили ни метар нове железнице, а реконструисали укупно 31 км, навео је Вучић.

„Од 2012. изграђено је 109 км нове пруге и реконструисано 840 км железнице. Паметном доста“, поручио је председник Србије александар Вучић.


Од Пирота до Београда за три сата

Вучић је најавио и рад у три сектора и три фазе на прузи Београд-Ниш чиме ће бити подигнуто цело Поморавље, део Нишавског и Расинског округа. 

- Мора да се уради квалитетно и добро, ово је за нас од великог значаја. Ми смо сада навикнути на велике резултате, људи знају да ће то бити урађено. То је од невероватног значаја за исток Србије, од Пирота до Београда стизаће се за три сата - рекао је Вучић.


(Курир)

Фото: Танјуг/Александар Ристић

EUR/RSD 117.1527
Најновије вести