ВУЧИЋ ИЗ ШАПЦА ИДЕ НА РАЗГОВОР СА „ВЕЛИКОМ ПЕТОРКОМ“ Српска напредна странка сутра слави 15 година

Српска напредна странка прославиће сутра 15 година од оснивања - скуп ће бити одржан сутра у 12 сати у Спортској хали Зорка АИК банка у Шапцу, саопштила је прес служба те странке.
vucic youtube
Фото: Youtube Printscreen

Присуство на прослави најавио је и председник Србије Александар Вучић који је још у Кини рекао да ће на тој свечаности конкретније говорити о предстојећим изборима.

Иначе, Вучић сутра већ у 14 сати у Београду има састанак са „великом петорком“ западних дипломата, а тема разговора би требало да буде ситуација на Косову  и даљи дијалог Београда и Приштине. Српска напредна основана 2008. године након што се одвојила од Српске радикалне странке.

Српска напредна странка основана је 2008. године након што се одвојила од Српске радикалне странке (СРС).

- СНС је политичка организација јасног демократског опредељења, чији је циљ спровођење државотворне политике, заштита виталних националних интереса, унапређење људских права, реалан и убрзан економски развој - наведено је на интернет страници те партије.

Како даље стоји, странка се залаже за улазак Србије у Европску унију, али и за блиску сарадњу са Руском Федерацијом, Сједињеним Америчким Државама, Кином, Јапаном и земљама трећег света које постају све значајнији носилац светског развоја.

 

EUR/RSD 117.1050
Најновије вести