Вучић: Мостови нас спајају, а путеви воде у бољу будућност

БЕОГРАД: Председник Србије Александар Вучић објавио је данас на свом Инстаграм профилу видео снимак дела свог излагања, након састанка са делегацијом компаније Шандонг Хај-Спид Групе, у којем говори о важним пројектима за Србију.
vucic yt
Фото: Youtube Printscreen

Вучић је у излагању на догађају одржаном у суботу, грађанима поред осталог поручио да ће за само три године моћи да пређу релацију Београд-Градиште за сат времена или Београд-Голубац за сат и 15 минута.

"Ја мислим да то никад нико није сањао. Спајамо Србију са најлепшим делом Дунава, али и са једним од најлепших делова наше земље. Тиме развијамо овај унутрашњи део самог Дунавског коридора и ми овим градимо будућност за пожаревачки крај, за цео Браничевски округ али и за цео Борски округ", рекао је Вучић.

Истакао је да држава даје додатну гаранцију за будућност "где ћемо моћи да доводимо у Пожаревац инвеститоре, овим подижемо све наше туристичке капацитете".

"Мостови нас спајају, а путеви воде у бољу будућност", поручио је Вучић.

Вучић се у суботу састао са делегацијом кинеске компаније "Схандонг Хи-Спеед Гроуп", након чега је потписан Комерцијални уговор о пројектовању и извођењу радова на изградњи деонице брзе саобраћајнице: ауто-пут Београд - Ниш (петља "Пожаревац") - Пожаревац (обилазница) - Велико Градиште - Голубац.

EUR/RSD 117.1415
Најновије вести