Вучић о новој болници у Батајници: Србија ће победити корону

БЕОГРАД: Председник Србије Александар Вучић објавио је данас да је за четири месеца изграђена болница, намењена оболелима од корона вируса у Батајници, уз поруку да ће Србија победити корону.
vucic Tanjug/video
Фото: Председник Србије, Александар Вучић Фото: Танјуг/видео
То је објављено на инстаграм профилу будућностсрбијеав, уз фотографије на којима се види хронолошки ред како је болница грађена.
 
"За четири месеца смо изградили ову велелепну болницу. Србија ће победити корону. Живела Србија", пише у објави.
 
Председник је додао и да је поносан на наше раднике и на нашу државу која је за само четири месеца изградила велелепну болницу у Батајници.
 
„Једини циљ свакога од нас био је и остао да сачувамо животе људи у најтежим условима инфекције корона вирусом. Жао ми је и понекад не могу да поверујем да постоје људи и медији који се не радују успеху своје земље, који се не радују ничему што Србија предузима у борби против корона вируса, већ свог главног сарадника и савезника управо виде у опаком вирусу,“ написао је Вучић.
 
Он је најавио да ће на све неистине око цене квадрата болница одговорити чињеницама у сутрашњој емисији на РТС 1.
 
„Нажалост, поједини политичари увек у другоме виде себе и зато долазе до погрешних закључака. И овај велики посао за Србију обавили смо поштено, одговорно и ефикасно,“ закључио је Вучић.
EUR/RSD 117.1207
Најновије вести