Вучић са Санчезом: Настављамо да јачамо односе Србије и Шпаније

ДАВОС: Председник Србије Александар Вучић састао се на маргинама Светског економског форума у Давос са шпанским премијером Педром Санчезом.
s
Фото: Instagram buducnostsrbijeav

"Увек значајан сусрет са великим пријатељем Педром Санчезом након његовог излагања на Светском економском форуму и одлична прилика за размену мишљења о темама овогодишњег форума. Радујем се економским успесима Шпаније, о којима је говорио Педро Санчез, и настављамо да јачамо односе Србије и Шпаније!", поручио је Вучић на Инстаграм налогу "buducnostsrbijeav". Вучић се претходно, на маргинама форума у Давосу, састао и са оснивачем и извршним директором компаније "Affinity Parners " Џаредом Кушнером са којим је, како је навео, имао одличан разговор о потенцијалима Србије за велике и дугорочне инвестиције у сигурном и атрактивном пословном окружењу.

Он је додао да је поносан што је имао прилику да извршном директору Affinity Partners, за којег је рекао да је један од највећих глобалних играча у домену великих улагања, детаљније презентује неке од инвестиционих могућности у Србији јер се, како је навео, озбиљност државе управо и мери величином инвеститора који су заинтересовани да послују код вас.

"И у наредним данима ћу се борити да наша земља подигне на још виши ниво свој имиџ главног инвестиоционог центра у региону. Живела Србија!", поручио је Вучић.

EUR/RSD 117.1527
Најновије вести