Вучић се обраћа након седнице кризних штабова, без редовног преса лекара

БЕОГРАД: Прес конференција лекара из Кризног штаба данас неће бити одржана, јер је предвиðено обраћање председника вучића, после састанака са премијерком и кризним штабовима
vucic
Фото: Tanjug (Rade Prelić)

Председник Србије Александар Виучић и председница Владе Ана Брнабић одржаће данас у 18 сати седницу са оба кризна штаба, након које ће се председник Вучић обратити јавности, сазнаје Тањуг.

У питању је састанак Кризног штаба за сузбијање заразне болести KОВИД-19 и Кризног штаба за отклањање насталих и спречавање могућих штетних последица заразне болести KОВИД-19 по привреду.

Председница Владе Србије Ана Брнабић изјавила је да ће на данашњој заједничкој седници два кризна штаба бити размотрено да ли је потребно предузимати даље мере у борби против корона вируса.

Упитана да ли постоје неке мере које се могу предузети до увођења 24-очасовног полицијског часа, Брнабић је одговорила потврдно и додала да ће оне бити данас размотрене.

"Постоје још неке мере. Мере о којима смо причали - да ли је то затварање зазришта да се вирус не би проширио у неким градовима где немамо и даље ниједног зараженог. Постоје још неке мере до потпуне забране кретања осим до продавнице и апотека викендима, када видимо да је нагора ситуација у дисциплини. Постоје још мере пре увођења 24-очасовног полицијског час, а неке ћемо размотрити данас", рекла је она.

EUR/RSD 117.1776
Најновије вести