Вучић: Србија ће остати снажан и искрен партнер Мађарске

БЕОГРАД: Председник Србије Александар Вучић упутио је данас честитку новоизабраној председници Мађарске Каталин Новак, уз поруку да ће Србија остати снажан, поуздан и искрен партнер Мађарске.
vucic
Фото: Дневник/ Филип Бакић

"Од срца Вам честитам на избору за председницу Мађарске, уз жеље да ову изузетно одговорну функцију вршите са доследношћу и озбиљношћу са којима сте обављали и све претходне важне и захтевне дужности", наводи се у честитки Вучића.

Он је поручио да ће Србија ће остати снажан, поуздан и искрен партнер Мађарске будући да се, истакао је, односи две земље заснивају на међусобном уважавању, дубоком разумевању и пријатељству наших народа.

Вучић је рекао да политика премијера Виктора Орбана и његових сарадника, као и однос нашег међусобног поштовања, представљају гарант даљег развоја Србије и Мађарске, али и подизање односа две земље на још виши ниво.

"Поштована председнице Новак, желим да искористим ову прилику да изразим наду у Вашу скору посету Србији. Још једном Вам честитам на избору, уверен у изузетну предстојећу сарадњу на добробит свих наших грађана", додаје се у честитки Вучића.

EUR/RSD 117.1643
Најновије вести