Вучић: Заједно смо се изборили за успешну Србију

БЕОГРАД: У последњих девет година Србија води јасну и одговорну спољну политику, а ојачан углед и позиција земље, значи и више инвестиција, радних места и бољи живот за грађане, порука је председника Александра Вучића, објављена данас у видео снимку на инстаграм профилу "avucic".
vucic yt
Фото: Youtube Printscreen

"У последњих девет година, Србија води јасну и одговорну спољну политику, Везе Србије и са Западном и са Истоком данас су боље него у протекле три деценије. Заједно смо ојачали углед и позицију Србије како у региону тако и широм света", истиче се у снимку, праћеном сусрета председника Вучића са најзначајнијим европским и светским лидерима.

Како се наводи, боља репутација наше земље, значи више инвестиција, више радних места и бољи живот за све грађане Србије.

Такође, истиче се да је Србија била домаћин многим светским лидерима, а да иза свих тих посета и сусрета Србији остају бројни, пре свега, привредни уговори који доказују да је наша економија најнапреднија у читавом региону и да је наша земља наjпоузадaниjи и најпожељнији партнер на Балкану.

"Заједно смо нашу Србију учинили поштованом и снажном земљом која је данас сидро економске стабилности у региону и мост који спаја Исток и Запад. Заједно смо се изборили за успешну Србију чији се глас данас далеко чује", порука је председника Вучића.

EUR/RSD 117.1776
Најновије вести