Вулин: Ђиласу узор само странаци који "пљују" по Србији

БЕОГРАД: Министар одбране и председник Покрета социјалиста Александар Вулин изјавио је данас да су Драгану Ђиласу узор и демократе само странаци који "пљују" по Србији.
1
Фото: Tanjug

"Тешко је описати гадости које сваког дана на рачун породице Александра Вучића износе Ђилас, Трифуновић, Обрадовић. Ти људи немају другу сврху осим да одвратним лажима униште породицу Вучић. Родитељи, брат, супруга, деца, сви који се презивају Вучић, предмет су лажи које треба да их повреде и наруше породични мир на који свако има право, осим породице Вучић", навео је Вулин у изјави за јавност поводом отвореног писма Ђиласа амбасадору САД у Србији, у коме напада председника Србије, а амбасадора осуђује због гостовања на телевизији Пинк.

Вулин је истакао да "нико није изнео више лажи ни више мржње према политичким неистомишљеницима од Ђиласа и његових запослених".

"Присталицама СНС су претили слањем у логоре, уринирали су им по гробовима, претили силовањем, тукли новинаре Пинка, упадали са моторним тестерама у РТС, упадали у Универзитет, заставом разбијали прозоре на Скупштини, упадали у Скупштину, лагали да војска гаји марихуану у кокошињцима", навео је Вулин.

Он напомиње да "Ђилас вређа новинаре, позива на рушење и паљење Пинка, Информера, Студија Б, тужи Вечерње новости, позива на линч и забрану рада неподобних".

"Када год неки странац не понови свако слово мржње које изговара Ђилас, одмах се и он нападне, а када странци пљују по Србији, онда су узор и демократе. Ђилас би требало да научи да у овој земљи није важно шта кажу амбасадори, али јесте важно шта кажу грађани Србије", поручио је министар и председник ПС Александар Вулин.

EUR/RSD 117.1643
Најновије вести