Вулин: Не знам зашто су Хрвати забринути

ПОЖЕГА: Министар одбране Александар Вулин каже да не зна због којих његових изјава би Хрвати могли да буду забринути јер је дошао на чело свог ресора, наводећи да са њим још нико није полемисао о истинитости онога што је говорио.
Aleksandar Vulin, foto: Tanjug
Фото: Tanjug

"Ја никада нисам рекао ни једну једину лаж, посебно водећи рачуна да не угрозим наше међусобне односе, нисам покушавао да изазовем полемику. Увек сам одговарао и тако ћу и надаље чинити", рекао је Вулин новинарима у Пожеги.

Он је навео да не види да је било шта рекао што није истинито, поручивши да онај ко има проблем са истином, нема проблем са њим, већ има проблем са самим собом.

Вулин је тако одговорио на питање како коментарише забринутост Хрвата што је постао министар одбране с обзиром на његове раније изјаве.

Како је рекао, "нема шта да се коментарише", те да не зна због којих изјава би они могли да буду забринути.

Вулинов је први метак...

УЗИЋИ: Председник Србије Александар Вучић препустио је данас у фабрици муниције у Узићима министру одбране Александру Вулину да испали "први метак" у простору у којем се муниција тестира.

"Он воли да пуца, ја не волим", рекао је Вучић новинарима и додао да ће зато Вулин сад тај први метак да испали, у тунелу за тестирање.

Он је то рекао на опаску новинара да је обећао Вулину да ће први пуцати.

EUR/RSD 117.1117
Најновије вести