Вулин: Стасава нова генерација ОВК које би да истреби Србе

БЕОГРАД: Министар одбране Александар Вулин изјавио је данас да напад на српску децу у школи у Доњој Брњици на КиМ показује да стасава генерација тзв. ОВК која би да истреби оно што је преостало од Срба.
aleksandar vulin, Ministarstvo odbrane
Фото: Министарство одбране

"Зато што није кажњен нико за стрељање српске деце у Гораждевцу, зато што нико није осуђен за убиство двогодишњег Данила Цокића, зато што није осуђена генерација убица из деведесетих, одрасла је нова генерација убица наследника терориста тзв. ОВК" навео је Вулин у изјави за јавност.

Истиче да напад на српску децу у школи у Доњој Брњици показује да стасава генерација која би да истреби оно што је преостало од Срба.

"Срећом, овај пут ни једно српско дете није убијено, а шта ће се десити ако у неком следећем нападу не буде такве среће, хоће ли нам тада портпарол ЕУ тражити да се обе стране уздрже? ЕУ и КФОР, уместо што лобирају за признање тзв. Косова и траже од Србије да призна територију под управом нарко кланова за државу, треба да нађу нападаче на српску децу, пре него што неко дете буде убијено. Сва одговорност је на њима и њиховој савести, ако савести имају", казао је министар Вулин.

EUR/RSD 117.1527
Најновије вести