Вулин: Што се доушници Твитера не похвале својим радом

БЕОГРАД: Министар унутрашњих послова Александар Вулин упитао је данас зашто се онај ко је друштвеној мрежи Твитер поједине медије у Србији пријавио као медије који сарађују са Владом Србије, не похвали јавно тим чином, ако га је урадио из убеђења, а не због новца.
Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin  Foto:Tanjug/video
Фото: Танјуг/видео

"Вести оних које је тај неко означио као провладине медије нису тачне и одмах треба узети са резервом све што пренесу, а носиоци истине су, ваљда, луксембуршки медији и они који су у власништву Драгана Ђиласа“, рекао је Вулин у програму ТВ Прва.

Додао је да, као што зелена агенда у свету важи само тамо где је кинески капитал, а не и где је и немачки, тако је и у овом случају.

"Знате шта ће бити сада врло занимљиво? Имамо округле столове, странке причају, власт и опозиција, причају о равноправности, шта ћемо сада са равноправношћу? Како ћемо сада ми који смо припадници власти, како смо ми равноправни, нас су етикетирали, све које било на који начин сарађују са нама или евентуално, замислите тог греха, имају можда чак и неку симпатију према нама, они су сви на стубу срама", рекао је Вулин.

Навео је да не користи друштвене мреже, а да је један од разлога за то последња расправа на Твитеру која је, како је рекао, "везана за лаж коју је повела жена која ради за Ђиласа, на тему да се Данило Вучић жени и да чека дете и да ће зато ковид мере бити одложене".

"Ја случајно знам да је то потпуна лаж, ја бих био срећан, волео бих да честитам Александру унука, али то је лаж. Хоће ли рећи неко извини? Да ли ће се ти људи осећати глупо, па рећи, баш сам био глуп, требало је да проверим - неће нико. Само ће се следећа лаж наставити", поручио је министар Вулин.

EUR/RSD 117.1643
Најновије вести