Буди победник – нови доживљај гледања Лиге шампиона са Mozzartom!

Највеће квоте на свету, пиће, клопа и поклони обрадовали су играче и љубитеље фудбала широм Србије
2
Фото: Mozzart

Емотивни сусрет Роналдиња и Месија, преокрет ПСЖ-а, петарде Ситија и Реала, четири гола на стадиону „Ванда Метрополитано“ од 8. до 34. минута... Лудницу у трећем колу Лиге шампиона могао је да испрати само онај ко има пет-шест екрана код куће или се упутио на место где је провод уз све мечеве најелитнијег такмичења загарантован! 

Највеће квоте на свету, пиће, клопа и поклони обрадовали су играче и љубитеље фудбала на Mozzartovom уплатним местима широм Србије, а весник спектакуларне вечери био је легендарни Роналдињо, који се појавио на „Парку принчева“ уочи окршаја Парижана са Лајпцигом и донео добру карму бившем клубу.

Новосађани окупљени у Mozzartu одмах су осетили да ће ово бити добра ноћ, а голови су кренули да се нижу – са екрана који је преносио слику из Мадрида, преко Доњецка, Истанбула, Брижа, до Амстердама... 

Чак 35 пута се затресла мрежа, на осам мечева трећег кола, а најбољи доживљај гледања опет је био на уплатним местима у Моззарту!

И то не само у Новом Саду, дружење је организовано у Београду, Суботици, Крагујевцу, Ваљеву, Ужицу, Нишу... Шериф није успео да приреди изненађење и против Интера, Ливерпул је са пенала у завршници однео сва три бода против Атлетика, сигурне победе уписали су Реал, Ајакс, Сити... а нова узбуђења очекују се већ вечерас.

Буди победник, прати све мечеве Лиге шампиона у екслузивном амбијенту Mozzartovih уплатних места, уживај са друштвом уз послужење и „шведски сто“ са најбољим котама!

(Огласни текст)

EUR/RSD 117.1627
Најновије вести