58. Дневников турнир: Фонд награда милион и по динара

Недеља је дана прошло од када смо отворили могућност пријављивања за учешће на Дневниковом турниру у малом фудбалу, 58. по реду.
Идемо даље: генерални директор Дневник Војводина преса Душан Влаовић и власник агенције мСпорт Веселин Вилотијевић сагласни да је турнир оправдао очекивања
Фото: Идемо даље: генерални директор Дневник Војводина преса Душан Влаовић и власник агенције мСпорт Веселин Вилотијевић сагласни да је турнир оправдао очекивања

У међувремену, на адресу канцеларије Турнира, учешће су већ пријавиле 34 екипе. Подсећамо да је директор Турнира Веселин Вилотијевић наговестио да ће и предстојеће такмичење реализовати на основици од 64 екипе, што је идеалан број за такмичење по нокаут систему.

– Пријаве пристижу знатно брже него пре годину дана – рекао је Вилотијевић. – Очигледно је да су прошлогодишњи утисци били сасвим поуздан основ веровању да смо успели у намери да Дневниковом турниру вратимо део некадашњег сјаја. Жао ми је што нисмо били у могућности да удовољимо свима. Ограничени смо терминима на Спенсу, уз то јединствена је оцена да нема потребе да идемо на квантитет, с обзиром на то да је концентрација квалитета на основици од 64 екипе оправдала очекивања.

Дневников менаџмент, са генералним директором Душаном Влаовићем на челу, позитивно је оценио след догађаја и прошлогодишњи одјек са Турнира у спортској јавности Новог Сада и Војводине. Отуда и брзи договор са агенцијом мСпорт да се наставком сарадње достигне репрезентативни ниво такмичења у формату „5+1“, једином турниру у окружењу који даје пођеднаку шансу и професионалцима футсала, али и свима који би да сопствену вредност упореде под кровом, у зимској паузи.

Фонд награда увећан је за 50 одсто у односу на прошлогодишњих милон динара, тако да ће у игри бити 1.500.000,00 (милион и по динара). Највећи део ићи ће на конто победника у сениорској конкуренцији.

Такмичење је и ове године подељено у шест категорија: сениори, ветерани, полетарци (2012/13 год), петлићи (2010/11), пионири (2008/09) и кадети (2006/07). У плану су и ревијалне утакмице фудбалерки, које би својим учешћем оплемениле садржај турнира.

Пријаве за турнир примамо до 12. децембра на мејл: dnevnikovturnir@gmail.com, на Инстаграм профилу: Дневников турнир, или лично на адреси Булевар ослобођења 11, други спрат. Котизација се уплаћује на текући рачун 340–11030722–90 и износи: сениори и ветерани 8.000 и млађе категорије (полетарци, петлићи, пионири и кадети) 6.000 динара, за уплате до 5. децембра. Од 6. до 12. децембра уплате се дуплирају. Јавно жребање је 14. децембра. Такмичење у Спенсовој малој дворани почеће 17. децембра и трајаће до 15. јануара, када су планиране финалне утакмице у свим категоријама.

Л. Бакмаз

EUR/RSD 117.1627
Најновије вести