ДНЕВНИКОВ ТУРНИР Аутогалант зауставио Паркинг сервис

НОВИ САД: Кафе Панда дошао је до четири бода на Дневниковом турниру, пошто је после ремија са Бровел виљушкарима победио ДП тим 5:3.
1
Фото: Dnevnik.rs

Већину голова су постигли из пенала, чини се градећи тактику да изнуде што више прекршаја и корнера од ривала. Захваљујући головима из пенала Кафе Панда је већ у првом полувремену стекла опипљивију предност 3:0. Сва три гола постигао је Милан Ковачевић, први после три изнуђена корнера, а преостала два после накупљених прекршаја.

Због чега се мреже ДП тима није затресла из игре можда највеће заслуге припадају голману Беснику Плавцију који је у више наврата осујетио нападаче Кафе Панде.

Почетком другог полувремена Самир Топлица је успео да смањи заостатак (1:3), али не и да се приближи за још један гол пошто је исти играч промашио пенал (трећи корнер). На 5:1 повисили су Милан Ковачевић и Зоран Јакшић. Упорни фудбалери ДП тима успели су да постигну други гол, а стрелац је био Неци Хаљити, да би Серби Топлица из пенала поставили коначан резултат 3:5.

Изузетно занимљиву, неизвесну и узбудљиву утакмицу одиграли су Ауто Галант из Ветерника и Паркинг сервис, чије је боје бранио бивши репрезентативац Милан Степанов. Управо Степанов је најпре довео Паркинг сервис у вођство, да би пет минута касније Лука Гргић изједначио резултат. Бранимир Ђурић преокренуо је резултат у корист Ветерничана. Није се дуго чекало на ново поравнавање, за коју је заслужан био Степанов. Екипа Ауто Галанта доминацију је крунисала са нова два гола Обрада Јашића и Бранимира Ђурића (пенал). Коначан резултат 4:3 поставио је Марко Кузмановић коме је голман Ветерничана одбранио ударац, да би се потом дочепао одбијене лопте и постигао гол за Паркинг сервис. Захваљујући голману Мићу Вулину Паркинг сервис је избегао убедљивији пораз.

Неизвесна борба виђена је и у дуелу Кућерка и Ценекса из Земуна. После првог дела ни једна од екипа није имала предност. Најпре је Кућерак преко Марка Сандерека, који је из пенала после три изнуђена корнера, дошао у вођство, да би Борко Шућак постигао гол за Ценекс. Његов купски друг Ален Халиловић заслужан је за преокрет. Да се неће толерисати неспортско понашање на турниру на својој кожи је осетио Игор Лахош, који је због псовања најпре искључен на два минута, да би казна убрзо била преиначена у потпуно удаљења са терена.

Фото: Dnevnik.rs

Борко Шућак довео је Земунце у вођство од 3:1, а Марко Сандерек је убрзо постигао свој други гол и донео наду екипи Кућерка да у последњих пет минута могу доћи бар до изједначења. Међутим, искусна екипа Ценекса није дозволила никакво изненађење.

Фото: Dnevnik.rs

Последња сенироска утакмица трећег такмичарског дана на Дневниковом турниру, у којој су се састали Хрубик Волво и ТН ауто припала је Хрубиковим фудбалерима. Првих десет минута водила се жестока борба између те две екипе, било је и шанси, али су мреће остале нетакнуте. Грешку коју је направио голман Стефан Глигоријевић коштала је ТН ауто резултатског заостатка. Глигоријевић је хтео да испуца лопту, међутим, она се одбила од Филипа Кљајића и завршила у мрежи ТН аута.

Два минута пре истека првог полувремена, захваљујући спретности Предрага Ђокића, резултат је изједначен - 1:1 и када су сви у сали помислили да ће се тим резултатом отићи на одмор све је демантовао Бојан Јелић који је био бржи од сирене. Било је 2:1 ТН ауто.

Утакмица је после пет минута наставка поново ушла у неизвесност пошто је Алекса Бараћ из Хрубик Волва са десетак метара преварио голмана Алексу Слијепчевића. Нову предност Хрубик Волву донео је Владимир Илић, а шансу да четири минута пре краја реше утакмицу прокоцкао Марко Ренић, који је са пенала промашио гол додирнувши стативу са спољашне стране. У финишу сусрета, видевши да су немоћни за изједначење резултата, играче ТН аута ухватила је нервоза, због неспортског понашања судија им је показао чак два црвена картона. На крају минималном предношћу Хрубик Волво је утакмицу решио у своју корист.

Ј. Галић

 

 

РЕЗУЛТАТИ

Пи­о­ни­ри:

ЖФК  Во­јо­ди­на – Фа­са­да 2:4

Фор­ту­на бам­би­но – Ре­сто­ран На­ша твр­ђа­ва 2:4

Ка­де­ти:

Бур­ка ин­ста­ла­ци­је – МГМ Пла­мен ком­па­ни  2.2

Се­ни­о­ри:

Ме­њач­ни­ца Рис – Ауто Арис 0:5

Рим­ски оил – Ми­ма­да лајн 0:4

ДП тим – Ка­фе Пан­да  3:5

Ауто­га­лант – Пар­кинг сер­вис 4:3

Ку­ће­рак - Ца­некс 2:3

Хру­бик Вол­во – ТН ауто 3:2

 

Програм за 3. јануар

15.00: ЖФК Во­јо­ди­на – Фа­са­да (мп)

15.35: Кафе Дача – Ре­сто­ран На­ша твр­ђа­ва (п))

16.10: Аутоспорт - Гумопласт (с)

16.45: Макс бет - Белгија  (с)

17.20: Лампоне - Аутогалант  (с)

17.55: УЖ ЛОвренац - Братис паб (с)

18.30: Мимада лајн - Ауто делови КМФ (с)

19.05:  Отпад 021 - Римски оило (с)

19.40:  НПР Дринић - Но нејм (к) 

 

 

 

EUR/RSD 117.1627
Најновије вести