Пријаве за Турнир још у четвртак и петак

Листа ученика 57. традиционалног “Дневниковог” турнира у малом фудбалу  је све дужа. Као и рнијих година, екипе чекају последњи час да се пријаве, али је и поред тога готово извесно да ће се у конкуренцији сениора надметатио тридесетак екипа.
Д. Иванић/ Рашо Лугоња на минулом турниру проглашен за најбољег голмана
Фото: Д. Иванић/ Рашо Лугоња на минулом турниру проглашен за најбољег голмана

Јуче су учешће потврдили: Аутогалант (Ветерник), Вуковић ДД, НС Унион, Е гимназија, Мобил ВИП, Мађионичари и још неколико екипа.  Међу пријављенима је и екипа НС Унион, која је ранијих година играла под именом Бровел виљушкари.  

- Играћемо у истом саставу као и ранијих година - каже вођа екипе НС Униона Рашо Лугоња, који је на претходном турниру проглашен за најбољег голмана -  прошле године смо били трећи, било би лепо да поновимо тај успех. Знам, конкуренција је увек изузетна на “Дневниковом” турниру, али смо се добро припремили и сигурно пролазимо групу.

Пријаве за турнир  примаћемо још само данас и сутра  када ћемо обавити и жреб, а прве утакмице трабало би да одиграмо 22. децембра (недеља). Прошле године у конкуренцији сениора учествовало је 27 тимова, а ове,  према најавама, требало би да их буде преко 30.


Кадети предњаче

Први пут у историји нашег такмичења кадети, пионири и млађи пионири биће новчано награђени. Победници по категоријама добиће по 50.000 динара, уз услов да се пријави више од 15 екипа у једној категорији. За сада кадети предњаче, али и у осталим категоријама има интересовања.


Играће се у пет категорија (без ветерана), пропозиције су исте и утакмице ће се одвијати по старим правилима - пет играча у пољу и голман, а једну екипу чиниће 10 фудбалера. За сваку утакмицу тимови могу да мењају поставе, али један фудбалер може да наступи само за једну екипу, без обзира на конкуренцију. Играће сениори, кадети (2003. годиште и млађи), пионири (2005. и млађи), млађи пионири (2007. и млађи) и петлићи (2009. и млађи). Сениорске екипе ће учешће плаћати 15.000 динара, кадети 12.000, пионири 11.000, млађи пионири 10.500 и петлићи 10.000 динара. 

Пријаве примамо до петка у просторијама Спортске рубрике „Дневника” (Булевар ослобођења 81, први спрат, соба 14) од 10 до 14 часова, као и на жиро рачун КМФ „Блок” 340 - 11011777 - 83, с назнаком за „Дневников” турнир и именом екипе. Информације на телефон 021/480 - 6827.   

Г. К.

EUR/RSD 117.1776
Најновије вести