Ђоковић: Вратио се дух Звезде, бодрићу и у ЛШ (Видео)

БЕОГРАД : Најбољи српски тенисер Новак Ђоковић истакао је да је пресрећан што је уживо бодрио фудбалере Црвене звезде у победи над Радником (6:0) и најавио долазак на неки од мечева у Лиги шампиона.
u
Фото: Youtube Printscreen

Ђоковић је посетио фудбалере и стручни штаб Звезде у свлачионици, честитао им на великом успеху и пожелео им нове у елитном такмичењу, након што је претходно добио дрес са бројем 10 од клуба за који навија.

"Јако сам срећан, нисам имао пуно пута прилику да пристуствујем утакмицама у последњих 4-5 година. Био сам и на кошаркашким и фудбалским. Влада велика еуфорија међу навијачима јер се Звезда квалификовала за Лигу шампиона први пут после многоо година. Сада се указала шанса да дођем и част ми је што сам могао да их видим у свлачионици", рекао је Ђоковић за Звезда ТВ.

Он је додао да се нада да ће бити на бар једној од шест утакмица у Лиги шампиона, а први дуел против Наполија мораће да пропусти због тениских обавеза.

Према његовим речима, јасно је да је Црвена звезда велики клуб и да се повратком у друштво најбољих у Европи вратио дух.

"У суштини она екипа из 80-тих и 90-их година је била најбоља у Европи, након тога је дошо тежи период, ратови... Просто се изгубио жар да људи долазе на сваку утакмицу, али овим уласком у Лигу шампиона тај дух се поново вратио. Ако могу као звездаш да позовем све навијече да присуствујују свакој могућој утакмици, ево то овом приликом радим", закључио је Новак.

Ðоковић, који тренутно игра у сјајној форми и освојио је титуле на Вимблдону и УС Опену, посетио је и просторије црвено-белих и нашалио се да му се свиђа председничка фотеља у коју је сео.

Наравно, одмах је поручио председнику Светозару Мијаиловићу да нема никакве намере, иако су се у позадини чули коментари "Тозо, ако се Ноле кандидује немаш шансе". 

EUR/RSD 117.1474
Најновије вести