Фудбал-вести: Гундоган одбио нови уговор, прелази у Јунајтед

МАНЧЕСТЕР: Фудбалер Борусије из Дортмунда Илкај Гундоган одбио је да продужи уговор и на лето ће појачати Манчестер Јунајтед, преноси данас Дејли Мејл.

Гундоган није прихватио понуду да садашњи уговор, који истиче 2016. године, продужи на још две сезоне и "милионери" ће морати да га пусте, како би ипак добили обештећење.

Како се наводи, менаџер Јунајтеда Луј ван Гал спреман је да плати 20 милиона евра и добије трку са Арсеналом.

Гундоган је у последњих годину дана имао доста проблема са повредама, због чега је пропустио и Мундијал у Бразилу, а ове сезоне одиграо је само 12 утакмица и постигао један гол.

Током каријере играо је за Бохум и Нирнберг, док је за репрезентацију Немачке одиграо осам утакмица и постигао два гола.

Лавеци: Недостаје ми Италија, хоћу назад у Наполи
ПАРИЗ: Фудбалер Пари Сен Жермена Езекијел Лавеци рекао је данас да му недостаје Италија и да би волео да се врати у Наполи.

"Недостаје ми играње у Серији А, а волео бих да играм у нападу Наполија са Игуаином. Уколико бих се враћао у Италију сигурно би екипа Рафе Бенитеза била први избор. Тренутно сам у Паризу и видећемо шта ће се десити на крају сезоне", рекао је Лавеци, а преноси Скај Италија.

Аргентински нападач је 2012. године управо из Напуља прешао у ПСЖ за 26 милиона евра, а претходно је играо за Естудијантес, Сан Лоренцо и Ђенову.

Лавеци је за пет година у Наполију одиграо 188 утакмица и постигао 48 голова, а освојио је и Куп Италије.

За репрезентацију Аргентине наступио је 37 пута и дао четири гола, а био је члан тима који је летос стигао до финала Светског првенства у Бразилу.

EUR/RSD 117.1050
Најновије вести