Алекса Пејић (Пролетер): Тимски дух доноси резултате

НОВИ САД: Фудбалери Пролетера су и против ТСЦ-а одиграли сјајну партију (1:0), везали су трећу узастопну победу и на паузу  отишли као шестопласирани  на табели, са 18 бодова.
1
Фото: J. Grlić

Стрелац  гола за три бода био је млади и талентовани  Алекса Пејић, члан младе репрезентације.

- Нико од мојих саиграча није био срећнији после победе над одличном екипом из Бачке Тополе од мене. Не само због гола, него пре свега због наше игре. Тек сада жалим због ремија са  Бачком и Мачвом, јер сматрам да смо били сасвим близу победа у обе те утакмице. И овако смо презадовољни досадашњим учинком - каже  Пејић.

У претходна три кола млађи новосадски суперлигаш остварио је три победе у мечевима са Спартаком (2:1), Новим Пазаром и ТСЦ-ом (1:0).

- После неочекиваног ремија са Мачвом показали смо у последња три сусрета победнички карактер и снагу колектива.Мени је мање битно ко је стрелац,  битан је тимски успех,а ми га имамо.За постигнуте резултата заслуге припадају агилној управи, стручном штабу и играчком кадру.

После одмор од неклико дана сутра почињу припреме за утакмицу са Чукаричким.

- Пауза је добро дошла, одморили смо се и напунили батерије за искушења која нас очекују у првенству и у најмасовнијем такмичењу, где имамо велике амбиција. Верујем да ћемо бити спремни за првенствени окршај са Чукаричким, као и за куп утакмицу - казао је Пејић. 

М. Поповић  

EUR/RSD 117.1661
Најновије вести